U Kelleru smo posvećeni boljem razumijevanju našeg doprinosa održivom razvoju i radimo zajedno s našim kupcima i dionicima na smanjenju potencijalnih učinaka.

Kako shvaćamo održivost

Definiramo što održivost znači za Keller na sljedeći način: 

Naše obveze u području održivosti

Ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih naroda pokušava se riješiti najveće svjetske izazove i pružiti univerzalni jezik za održivost.

Njima se također pruža koristan okvir za razumijevanja kako različiti projekti i aktivnosti u Kelleru doprinose tim ciljevima.

Vjerujemo da možemo imati najveći učinak na sljedećih osam ciljeva koji su najbliži našoj glavnoj djelatnosti.

Naša vodeća uloga

Svakoga dana ljudi diljem svijeta žive i rade na terenu koji je pripremio Keller, najveći svjetski specijalizirani izvođač za geotehniku.

Najbolja rješenja

Bilo da se upotrebljavaju samostalno ili u kombinaciji, naše tehnike rješavaju širok raspon izazova u čitavom građevinskom sektoru – od industrijskih, komercijalnih i stambenih projekata do infrastrukturne konstrukcije za brane, tunele, promet i obradu voda, kao i projekata za rješavanje okolišnih izazova.

Globalna snaga i usmjerenost na lokalno djelovanje čine nas jedinstvenima. Naše poznavanje lokalnih tržišta i uvjeta na terenu znači da možemo savršeno razumjeti i odgovoriti na određeni lokalni izazov u području inženjerstva. Naša globalna baza znanja omogućuje nam iskorištavanje bogatog iskustva i najbistrijih umova u industriji za pronalaženje optimalnog rješenja. Značajan dio poslova dobivamo osvajanjem natječaja za projektiranje i izgradnju zahvaljujući inovativnim projektnim rješenjima.

S 10.000 zaposlenika i aktivnostima na šest kontinenata, imamo ljudstvo, stručnost, iskustvo i financijsku stabilnost za brz odgovor, izvršenje aktivnosti i njihovo sigurno provođenje.

Spajanjem globalnih resursa i lokalnog znanja realiziramo neke od najvećih i najzahtjevnijih projekata diljem svijeta, no naš svakodnevni rad jednako je važan, te godišnje radimo na nenadmašnih 7.000 projekata.

Dokazani rezultati u području zdravlja i sigurnosti   

Vjerujemo da nitko ne bi trebao pretrpjeti štetu kao rezultat našeg rada i naš je glavni cilj ne činiti štetu.

Imamo dokazane rezultate o najnižoj pojavnosti nesreća u industriji, a obveza rukovoditelja i zaposlenika da razmišljaju na siguran način, rade na siguran način i idu kućama na siguran način donijela nam je nagrade i priznanja od tijela u industriji, kao i naših klijenata. 

Izgradnja obrazovanja u geotehničkoj zajednici

Ponosni smo na vodeću ulogu koju imamo u geotehničkoj industriji u razvoju i dijeljenju znanja te unaprjeđivanju pristupa u industriji. Mnogi naši timovi imaju ključne uloge u stručnim udruženjima i industrijskim aktivnostima diljem svijeta i tako doprinose specifikacijama, smjernicama i kodeksima industrije.

Naše lokalne tvrtke dijele znanje sa zaposlenicima, kolegama, kupcima i dobavljačima na kontinuiran način putem kombinacije tehničkih dokumenata, seminara i terenskih posjeta. Takav način rada ne samo da unapređuje našu industriju, već i stvara odlične prilike za naše ljude da pojedinačno budu nagrađeni i prepoznati za svoje doprinose. 

Edukativna partnerstva

Osoblje iz tvrtki diljem grupacije održava bliske kontakte s partnerskim fakultetima radi dijeljenja najboljih praksi i davanja primjera naprednog inženjerstva.

Keller također surađuje sa Sveučilištem u Surreyju u Ujedinjenoj Kraljevini, na istraživačkom projektu za identificiranje i poticanje najboljih praksi održivosti u svim aktivnostima.

Održivost na djelu

A Keller rig on the Sallanches project

Geotehnička rješenja

za okoliš s niskom stopom emisija ugljika i gradnju s niskim učinkom
za okoliš s niskom stopom emisija ugljika i gradnju s niskim učinkom
za okoliš s niskom stopom emisija ugljika i gradnju s niskim učinkom
za okoliš s niskom stopom emisija ugljika i gradnju s niskim učinkom
Nauči se več