Ovo web-mjesto („web-mjesto”) jest web-mjesto [tvrtke] („[tvrtka]”, „nas” ili „mi”).

Molimo da pažljivo pročitate uvjete upotrebe web-mjesta jer njegovom upotrebom dajete suglasnost da budete obvezani tim uvjetima. Zadržavamo pravo promjene uvjeta upotrebe u bilo kojem trenutku, a sve ćemo promjene objaviti ovdje. Savjetujemo vam da redovito pregledavate uvjete upotrebe jer se smatra da ste prihvatili promjene ako upotrebljavate web-mjesto nakon njihovog objavljivanja.

Ako se ne slažete s tim uvjetima upotrebe, ni na koji način ne smijete upotrebljavati web-mjesto.

Informacije objavljene na web-mjestu dajemo mi, a po potrebi i neke treće strane. Posebno pazimo da informacije objavljene na web-mjestu budu točne u trenutku objave i da ih redovito ažuriramo, no ne možemo jamčiti ni odgovarati za njihovu točnost ili pravovremenost te ih bilo kada možemo bez najave promijeniti. Ne smijete se oslanjati na informacije s web-mjesta te trebate biti svjesni da morate poduzeti odgovarajuće mjere za njihovu provjeru prije nego što odlučite djelovati na temelju tih informacija.

Web-mjesto objavljujemo „kakvo jest”, bez ikakvog izričitog ili neizravnog jamstva u pogledu funkcioniranja, točnosti informacija ili proizvoda na koje se web-stranica odnosi (u mjeri u kojoj se takve garancije mogu isključiti u skladu s mjerodavnim pravom). U zakonski dopuštenom opsegu odričemo odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu, bilo da su izravni ili neizravni (uključujući, među ostalim, izravno ili neizravno propuštenu dobit), posljedični, posebni ili na neki drugi način povezani, a mogli bi proizaći iz upotrebe web-mjesta.

Informacije na web-mjestu ili povezanim web-mjestima nisu poziv na ulaganje u dionice, druge vrijednosne papire ili bilo koje proizvode povezane s tvrtkom Keller Group plc ili nekom drugom tvrtkom. Pri odlučivanju o ulaganjima ne smijete se oslanjati na predočene informacije. Za to uvijek morate potražiti odgovarajući stručan savjet.

Prethodni rezultati tvrtke Keller Group plc ili bilo koje druge tvrtke spomenute na web-mjestu ne mogu se tumačiti kao indikator njihovih budućih rezultata. Cijena dionica i dohodak koji iz njih proizlazi mogu oscilirati te se može dogoditi da ulagači ne ostvare povrat prvotno uloženog iznosa.

Nikakvo pozivanje na bilo koji proizvod ili uslugu koje smo nudili ili ih nudimo mi ili bilo koja druga tvrtka ne predstavlja obećanje da će taj proizvod ili usluga biti dostupni u bilo kojem trenutku. Proizvode možemo u bilo kojem trenutku bez najave promijeniti ili poboljšati.

Vlasnik autorskih prava za oblikovanje i arhitekturu web-mjesta jest Keller Group plc. Vlasnik autorskih prava posjeduje sadržaj objavljen na web-mjestu, osim ako je drukčije navedeno u obavijesti o vlasništvu treće strane. Slike i žigovi zaštićeni su i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu te ih nije dopušteno reproducirati ili na bilo koji način prisvajati bez pismenog dopuštenja njihovih vlasnika. Ako obavijest objavljena na bilo kojoj stranici to izričito ne zabranjuje, možete napraviti tiskanu kopiju dijelova web-mjesta koji su vam opravdano potrebni za osobnu upotrebu pod uvjetom da su uz kopiju priložene pripadne obavijesti o vlasništvu i/ili odricanja odgovornosti. Svi su ostali oblici upotrebe zabranjeni.

Ne odgovaramo za sadržaj bilo kojeg drugog web-mjesta s kojeg ste pristupili ovom web-mjestu ili se s njim možete povezati hipervezom s ovog web-mjesta te ne snosimo odgovornost ni za kakav gubitak ili štetu nastalu na taj način.

U slučaju da za bilo koji dio ovih uvjeta upotrebe bilo koji mjerodavan sud utvrdi da su nevažeći, nezakoniti ili neprovedivi, taj će se dio u odgovarajućoj mjeri odvojiti od preostalih uvjeta, koji će u potpunosti ostati na snazi i imati pun učinak kako je zakonski dopušteno.