Kao dio naše obveze njegovanja raznolikog i inkluzivnog radnog okruženja, aktivno podržavamo stvaranje mreža koje vode zaposlenici. 

Pokrenuli smo prvu mrežu žena u Sjevernoj Americi – Keller Women in Construction (KWIC, Kellerove žene u građevinarstvu).

KWIC ženama nudi prilike za razmjenu mišljenja, resursa i ideja radi promicanja profesionalnog razvoja unutar organizacije i građevinske industrije.

U svrhu promicanja inkluzivnosti, zapošljavanja, zadržavanja i razvoja karijere, KWIC sponzorira događaje poput webinara o profesionalnom razvoju, sastanaka za umrežavanje, komunikacije s lokalnim školama u zajednici i mentorstva.

Upravljački je odbor sastavljen od kolegica s različitih pozicija, od inženjerstva, ljudskih resursa do komunikacija i marketinga. Podršku im pružaju izvršni sponzori iz tima rukovoditelja tvrtke Keller Sjeverna Amerika.

James Hind, predsjednik tvrtke Keller Sjeverna Amerika, kaže: „Iako smo posvećeni raznolikosti i inkluziji, žene su i dalje nedovoljno zastupljene među zaposlenicima u Kelleru i građevinskoj industriji općenito. Snažno vjerujem da je osnivanje KWIC-a značajan korak u rješavanju tog problema i dajem im svoju punu podršku.”