Kerry Porritt, tajnica grupacije i pravna savjetnica u Kelleru, proglašena je jednom od 100 najutjecajnijih žena u sektoru inženjerstva.  

Popis koji izrađuje tvrtka za imenovanje u odbore Inclusive Boards u partnerstvu s časopisom Financial Times objavljen je na konferenciji Inclusive Boards: Women in Engineering Leadership 22. listopada 2019.

Kerry kaže: „Veoma sam sretna što sam dio ovog popisa zajedno s drugim inspirativnim ženama i ponosna sam što sam dobila ovo priznanje. U Kelleru smo se obvezali na stvaranje okruženja u kojem svi imaju jednake prilike za dostizanje svojeg punog potencijala i gdje raznolikost može cvjetati.”

Direktorica za razvoj u Inclusive Boards, Elizabeth Oni-Iyiola, kaže: „Inženjeri utječu na gotovo sve dijelove naših svakodnevnih života. Kerry i druge žene na popisu predstavljaju uzore koji inspiriraju ljude oko sebe te pokazuju vještine vodstva i utjecaja u svojim područjima.”

Popis uključuje i više voditeljice iz najboljih inženjerskih tvrtki, kao što su Amey, Arup, BAE Systems i Laing O’Rourke.